якщо час летить –
отже, він пташка…
якщо час повзе –
отже, він змія…
якщо час пливе –
отже, він човен…
якщо час біжить –
отже, він кінь…
якщо час мчить –
отже, він автО…
якщо час минає –
то він байдужий…
якщо час обривається –
то він кінечний…
люба пані Roksочко! дякую... стосовно подорожей у часі -- так... і Ви також в ньому подорожуєте... Поети це вміють робити, а яким чином -- самі не знають... просто вміють...
Як ви філософськи підійшли до виміру часу, і який правильний зробили висновок, адже у Всесвіті, де ми всі разом живемо часу, як такого немає, це ми люди придумали його собі для зручності нашого буття.
"...це ми люди придумали його собі для зручності нашого буття..." -- саме так! для зручності придумали, а ще тому, що людям потрібні всілякі умовності... от і зациклили час в умовність і безвихідь циферблату... Вічність -- це відсутність часу...дякую Вам, пані Asedo!
Цікаві роздуми про час у вашому неповторному стилі... Якось незвично написано. Початок і кінець мені дуже сподобались, а от середина трохи незрозумілі...буду ще думати...
умовно... а хіба ж ні?... у крайньому разі, сприйняття часу цілком індивідуальне, що додатково доводить його умовність... коли чекаєш -- час повзе, а в того, кого чекаєш, а він запізнюється і спішить, той самий час (і в той самий час) -- летить!... дякую, Наталю...
посперечатися можна... але хіба Ви не згодні, що час летить, інколи, біжить, трапляється, що й повзе... що час минає?... ще час вміє стискатися, уповільнюватися, прискорюватися, спливати і т.д... для чого сперечатися? тут -- загальновживані характеристики, навіть сталі... дякую Вам за візит...
аби ми, тоді учні сільської школи, запам"ятали, що не слід казати-писати слово "значить", наша вчительлька укр. мови поправляла нас, кажучи : "... якщо значить -- то втелиться..." дякую Вам за пораду, але у контексті цього вірша я про інше...
наше КІНЕЧНЕ життя без часу неможливе либонь... а життя вцілому -- хто зна, чи пов"язаний цей процес так тісно з часовим виміром, як нам здається... дякую!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")