от тобі маєш!! уже завела, неслухняниця моя... там нижче пан ЛІРІК якраз попередив, щоб диваляся за нею (стежкою), щоб, бува, куди кого не завела... то я жартую, пані Катерино... насправді ж -- радію, що стежка моя знає дорогу у Ваше дитинство... то світ, куди завжди цілющо навідатися... дякую, що поділилися зі мною враженням од "СТЕЖКИ"...
Всі ми босими в рай ступаємо... -- прекрасний рядочок, пані Наталю... дякую... цей Ваш відгук цілком достойно міг би стати повноцінним віршем... подумайте... і, може, "киньте" його в стрічку... гарний експромт вийшов...
дякую, що насторожили, пане lirik! буду обачною, слідкуватиму, щоб Стежка моя НІКУДИ мене не завела... хоча... стежки завди КУДИСЬ ідуть, кудись приводять -- природа в них така...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")