...нема тут такого смайлика, який розкланюється на всі боки і ловить квіти, а то я надіслала б Вам його, пане Йване, на знак вдячності за приємні Ваші аплодисменти потрійні... дякую, рада знати, що художньо-музикальні лугИ мої Вам сподобалися...
Валечко, дорогенька, ну просто пречудесний поетичний вихор, що відніс мене у луги хортицькі, у ночі теплі і незабутні. І кінь там був точно такий як у цьому вірші і трави неприборкані...Боже, який спомин солодкий! І як ти провідчула глибоко в мені заховане оте літо на Хортиці? А тепер стежка і дійсно відтирає змарнілі чиїсь сліди...краса ж яка оцей фіолето- фальцет. Припадаю серцем до кожного, насиченого справжньою поезією, рядочка. Дякую!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")