блискавиці... я якось замислилася над тим, як лелекам у грозу... вони ж у гнізді сидять. дощ, небо гуркотить і блискає... а ми ще на щось жаліємося... за вірш 5!
пані Наталю, справа в тому, що блискавки ніколи! не вдаряють в лелечі гнізда, не зважаючи на те, що вони "стримлять" високо в небі.... тому, що лелеки знають, в якому місці слід будувати гніздо... планета наша покрита, як ніби авоською -- такою енергетичною сіткою -- як паралелі і меридіани на глобусі замальовують усе прямокутниками, чи квадратами -- давно вже на глобус не дивилася... то в перетині цих енерегтичних ліній -- в кутиках перетинів силових ліній Землі -- але не в усіх, а тільки в тих, де випромінюється позитивна енергія -- лелеки й будують гнізда... бо в такі "точки" блискавка ніколи не впаде... (є перетини, які випромінюють негативну енергію -- негативного заряду... туди найчастіше б"ють блискавки...) птахи знають про планету інше, чим ми... вони в ірій летять, орієнтуючись на силові (чи електро-магнітні) лінії в "аурі" землі...
щодо блискавок і лелечих гнізд -- не вимисел мій... є дослідження... я колись матеріал такий робила... тому лелече гніздо на хаті чи поруч хати завжди вважалося оберегом господи і родини...
Вам дякую за таку цікаву розповідь!!!!! Я про це не знала... *квіточка*
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")