Замерзаю — в долонях літа сніг літає.
Сповиваю яремні роси в думищ зграю.
Замовкаю — в сердечній чаші лиск караю.
Залатаю чорнезний трунок маком маю.
Замерзаю, а день модриною палає.
Обриваю пекельні струни раю.
Уповаю, в тишінні, я святому Миколаю.
Зігріваю лиш мальви мрій — квітчаю.
|