Щиро дякую! Дуже приємно, що Ви так тонко відчуваєте глибину душі поезії. Я Вам бажаю, вашим же словами щоб у Вас завжди Іскрилося серце у ритмі весняних інерцій!!!
Щиро дякую!!! Ви мене трохи перехвалили - це не я пірнаю в ті форми, а вони в мене --- я просто покірно підкоряюсь, тому як муза мені нашіптує, а у неї коли, який настрій - так і виходить... --- вірш не зовсім про весну --- а про весну в серці...
Щиро дякую за коментар! дуже приємно, що вірш сподобався. .... уже підправила, дещо змінила і зробила диптрихом, щоб не викидати головне... Дякую за побажання --- навзаєм - нехай Вам щаститься!!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")