Господь, що у житті моїм твоя є воля, Як зрозуміти хоч на мить духовний дзвін її. Можливо, це як кажуть у народі – людська доля, Що слідством є від попередніх дій її? А може, твоя воля полягає в тому, Що навесні даєш всьому нове життя, І те, що квітка квітне лиш тоді на полі, Коли її промінням сонце зігріва. Коли травинку дощик поливає І розкривається природа у своїй красі, Коли в гармонії весь світ співає І святість проявляється в бутті. У круговерть життів біжить псіхея, Пізнати щоб у всій красі життя твоє, Наділена свободи волею своєю, Що в певний час об’єднана з твоєю стає. І кожною клітинкою я відчуваю, Що твоя воля повністю проявиться тоді, Коли все людство буде в мирі жити, В любові й радості завжди.
Гарна Ваша розмова з Господом. Не знаю, як хто думає, а я точно знаю, що воля Божа - у всьому і завжди, навіть при написанні цього дивовижного вірша.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")