* *
*
Як хочеш побачити людство — іди на вокзал.
Іди
на той
зашморг доріг, на заплутаний вузол,
Який сам лукавий колись зав'язав
В насмішку над людством.
Як можеш, високо здіймися і стань,
Униз подивися розплющеними очима.
Людський мурашник... Суета.. Суета...
Торби к руках... торби за плечима...
І кожен своє сторожує. І злодій не спить.
І мати годує дитя. І жебрак жебракує.
І любляться двоє. І репродуктор скрипить.
Табло секунди рахує...
Як хочеш побачити людство — іди на вокзал.
Другие материалы по теме
|