ДРУГОВІ Ти не картай мене за необачність, За недоречне слово не суди. Заглянь в моїх очей словник тлумачний — Не стрінеш там ні буковки вражди.
Ні оклику над власними ділами, Ні заздрісних трьохкрапельних «шу-шу»... Бувають зриви і болючі злами, А підлістю ніколи не грішу.
А раптом — недоречна, необачна І сміхотворна сліпота сови? Сама себе я засуджу і страчу. А ти мене прости і оживи.
* * * Краплиночко мала, Ти ж мореві — рідня. Ти носиш у собі всі барви дня. Всі промені й чудесні переливи В тобі живі І, як життя, мінливі. Радій собі, світись, Поки ти ще живеш, Поки ще не спила Тебе з небесних веж Та сонячна блакить, Якій від роду Ти віддаєш свою летючу вроду.. І все. Й тебе нема. Й тебе уже нема? Поплач тоді про себе, крадькома Поплач дощем Над морем-океаном І не журися, що тебе не стане. Ти будеш в морі — Море — у тобі, І вже нічого не страшне тоді. Засвітяться в штормах Високі зорі. Якщо ти можеш, Стань, краплино, морем.
Пeрший вiрш,кращe алe я пoставив п'ятiрку всeoднo!
Заглянь в моїх очей словник тлумачний —-гарнo!!
А раптом — недоречна, необачна І сміхотворна сліпота сови? Сама себе я засуджу і страчу. А ти мене прости і оживи.-цe взагалi супeр!!
так, тeпeр друга частина: тут всe дужe гарнo,дiйснo прoцeс "випарoвування"мoжe пeрeдати так, тiльки людина TAЛAНOВИTA,i ВИ нeю i є!!!Лiрика,аж душу бeрe!!
У чесності ми друзів здобуваєм й любовю совісні будуємо наступні дні .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")