Я Вами сумую. Я Вами радію. Я Вами молюся і каюсь ночами. Я Вами сміюся, ридаю і мрію. Я Вами живу. І дихаю Вами.
Ви є у мені. У кожній клітині. У кожному погляді, посмішці, русі. У кожній надії. У кожній хвилині. І втратити Вас я до смерті боюся.
Я Вами страждаю. Я Вами караюсь. Я Вами, печалюся, вірю, тривожусь. Я боляче Вам не зроблю, присягаюсь, Бо жити без Вас вже ніколи не зможу.
|