Вечір таємницями інший світ малює,
Де безликі образи линуть вдалечінь.
То стоять незрушно, то гуртом танцюють,
Але жоден образ не малює тінь...
За вікном безлюдно, на подвір'ї вечір.
Де-не-де завиє вітер голосний.
І нічні примари радяться про втечу,
Щоб порушить спокій, затишок і сни.
Але Вам байдужі всі нічні примари,
Для Вас світить сонце ввечері і вдень.
Хай воно ніколи не стає за хмари,
А букет дарує сяйва і пісень!
Хай Любов всесуща, вічна й промениста,
Вас обігріває зараз і завжди.
Хай складає рйдужне, зоряне намисто
І веде Вас далі в сонячні світи!
|