Ви спробуйте повірити у мене, Повірте в те, що айстри розцвітуть на білому снігу... Що листя клену Осиплеться, де трави поростуть.
Ви спробуйте повірити у правду, У тихий сон, у непостійний час. У випадкову, ненавмисну зраду, У те, що все на світі і для Вас.
Повірте в те, що жити без любові Не можна просто, як і без вини. Повірте у світанки кольорові, І не лякайтесь в косах сивини.
Радійте тим, що є на цьому світі, Що біль важкий також пройде колись. Хай буде доля щастям оповита, А серце лине у безкраю вись.
|