Ви відмовились легко від мене –
Віддали перевагу вічному.
Наче сонце вдягли в зелене –
І нічого у цьому незвичного.
Ви від мене відмовились легко,
Не вагаючись душу убили,
Відштовхнули занадто далеко,
Ніби зовсім мене не любили.
Я ображена? Так, ображена,
І писати не хочеться більше.
Я здивована. Ні, просто вражена,
Що мене замінили вірші.
|