Вечір розтанув, і сонце сховалося,
Листя на вітрі невпинно тріпоче,
Сни кольорові уже позліталися.
Доброї ночі!
Осінню дихає небо беззоряне.
Місяць з-за хмари виходить не хоче.
Світло і темрява – по різні сторони.
Доброї ночі!
Лебедем ніжності казка навіяна
Хай поцілує заплющені очі,
Хай все здійсниться, що серцем омріяне.
Доброї ночі Вам, доброї ночі!
|