Вірш, безперечно. гарний, написаний майстерно, а відчуття болю вкрай переповнює його. Так і хочеться втішити авторку, проте не буду цього робити. Ось так ридаючи ДОВГО І ВГОЛОС, вона може подарувати читачу ще багато добрих віршів. Адже до морозів дійсно - ще довго...
Про морози ви самі згадали... Я просто хочу вірити, що ЖИТТЄВІ морози обминуть вас. А Бог дасть, якщо самі будете мати бажання взяти те, що пропонуватиме він вам. Надійтеся тільки на себе! Менше ілюзій...
Не ридай, Катрусю, не ридай: І без тебе вже калюж багато! Ллються, ллються сльози через край... Де ти стільки їх змогла набрати? Вже стоїш по пояс у воді. Дай поплакать іншим теж поетам! Посміхнися краще, і тоді Соло перетвориться дуетом.
Не всі, Вітю (можна так?): лише найоригінальніші, найяскравіші, ті, які справді заслуговують на те, щоб їх запам'ятали, цитували (що дуже часто й роблю) і,так би мовити, "несли у народ". До речі, і серед Ваших віршів є багато таких.
Приходить буря аж сльози дощами , а то і штормить і зливою дні .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")