Яким він буде, мій прощальний вірш? Які слова злетять із вуст востаннє? В які світи я йтиму босоніж, Які роки залишаться в тумані? Що принесу на згадку по собі? З яким добром постану перед Богом? З життям в теплі, любові чи журбі Я вирушу в незвідану дорогу? Не відаю. Час лине стрімголов, Життя сплітає, з'єднує світами. Та знаю, що приніс мені любов, Уклін доземний лишить перед Вами...
|