Світ чудовий, і так добре, що Ви це бачите. А є люди, які просто не вміють того помічати, або розчаровуються не в змозі пережити це розчарування. І байдужіють. Дякую, Тамарочко, Вам за коментар.
Якщо це трапляється іноді, то у Вас все нормально). Таке з кожним буває. Але ж існують екземпляри, у яких байдужість триває постійно. А то дуже жахливо... Дякую за небайдужість до твору))))))
А я думаю, що у Катрусі, як у неба - то хмари, то сонце сліпить аж, то гроза, то туманна сіра байдужість...... дощ.....певне, потім почнуться квіти))))
Байдужість зараз дуже популярна(Мені дуже шкода таких людей,Вони просто не знають,що втрачають завдяки своїй байдужості....Нам треба їм допогти,не будьте байдужими!
Катрусю, а штовхни її в калюжу! Побачим, чи залишиться байдужа...
А, може, вона не Байдужа, а просто Спляча Красуня? Тоді потрібно застосувати інші методи "приведення до тями": поклич когось із наших сайтівських "принців" (Опудальце, наприклад...) Словом, Катрусю, ти записала лише "історію хвороби". А чому б не спробувати "полікувати", допомогти, як каже Чорна Троянда?
Байдужа до всього і пише про все: Байдуже кохання, до сонця байдужа, Байдужа, що завтра їй не принесе, Байдужа, самотня..., на сайті..., ба?..., й дужа?! 5.0.
Байдужість справді не байдужість , а серця дужість , життя смак . Як відрізняються вірші того часу від сьогоднішніх навіть на цьому сайті . Адже поет - це суспільне відчуття життя .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")