Катрусенько, ти моя хороша!!! Молодець. Твоя поезія росте, і з кожним віршем стає прекраснішою. Твої людські якості, любов до людей, життя - дає таку порцію позитиву, що життя стає прекраснішим. Твоя перша балада - це перший крок до великої форми поезії. Я тобою пишаюся!!!!! Балада прекрасна, як і ти сама.
Оксаночко моя люба, кожного разу, розміщуючи на сайті свої вірші, я чекаю на Твої коментарі! Бо вони наскрізь пронизані теплом, добром, любов"ю! І хочеться після них ще писати і писати, і писати!!! І давати читати Тобі!!! Дякую дуже за коментар!!!! Мені невимовно приємно!!!
І мені сподобалася балада, але ніяк не можу зрозуміти ось цей рядок, Катю: "...І опали зірки, наче листя, з чола..." Щось тут не так. Мабуть, про Марію При... Ні, нехай гадають...
Так із кожним падінням росте Її світ, Стає дужчим, міцним і нешвидко згорає !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! неможна вбити Любов!!!!!!! вона або є, або немає... ДУЖЕ СИЛЬНО!!!!!! Кожною Буквою!!!!!!!! 5!
Подайте мені того палія, я йому голову відірву! А щодо поезії - це рекомендації, не як вижити, а як жити повноцінним життям після падіння. Адже не всі оговтуються. Я щиро рада, що тобі це вдалося. Якщо горе так гартує душу у двадцять літ, уявляю, якою сильною ти будеш у зрілому віці! Натхнення тобі, моя зірочко!
Катеринонько, не треба нікому нічого відривати! Яка Ви бойова, виявляється!)))) Жартую. Насправді дякую! Мені надзвичайно приємно! І за співпереживання також дуже вдячна... Щодо сили-я сильна. Як Ваша "Жінка"... Може, звісно, я багато на себе кажу, але принаймні мені такою хочеться бути! Цьом!
Скільки людей , скільки цікавих поезій , віршів , коментарів , і де всі ви поділися ... Так хочеться спільноти , розуміння і просування вперед а то ... досі десь у віддаленні всі зупинилися ... мабуть тому що досі окремо і разом не хочемо діяти .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")