Сумуєте? Ну що ж, давайте разом, А потім посміємося до сліз! Цукерку хочете? Хвилиночку, я зараз, Ось розгорну... У Вас холодний ніс І руки теж... Замерзли? Чай готовий Пішли сміятися! :-) І ну його, той сум! Я принесла листівочку: "З любов'ю", А завтра я Вам сонце принесу!
Ой, Катю, прочитав і наче побачив тебе знову, почув твій голос... Ти вже іншою не можеш бути, ти просто приречена на добро! Дуже теплий і світлий вірш!
Катрусю - це справжня ти!!!!! Такою я тебе побачила в перший раз на сайті. У вірші бачу твою усмішку, життєрадісність, відкритість до людей. Молодець!!! Я тебе люблю. Вибач, що рідко на сайті - лікарі заборонили підходити до комп"ютера.
Не тала в душі, не прибита, але дуже хочу відео і фотки з твого вечора. Буду дуже вдячна якщо вишлеш. До речі, доня прочитала усю твою книжку. Уявляєш вона наввть до школи її носила....
А вірш як завжди гарний. У гарних людей тільки гарні вірші. З весною тебе. Нехай зігріває серденько Любов'ю.
Приємно читати таке творіння.Дуже щиро написано.Браво,Катруся.Нехай колоситься Ваша творча нива.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")