Нічка насупила брови, Може, на мене сердита? Що ж я такого зробила? Тужиться серце твоє? Нічко, промов ти хоч слово! Я вже не йтиму за вітром! Ось, забери свої крила... Чуєш, зозуля кує? Думаю, скоро світанок... Нічко, ти завтра забудеш Все, що сьогодні казала, З півнями, знаю, мине... Так, наближається ранок... Сонце заповнює груди... Нічко, в нас часу замало- Скоро зречешся мене Так, як багато зрікалось, Мовчки... Залишиш і досить... Що ж, я і так самостійна! Розпачі переживу! Нічко, аби ж ти не знала, Що моє серце голосить, Як це нестерпно постійно Бачити сни наяву! Як я стомилася спати, Щиро розплющивши очі, Вірити людям безмежно, І залишатись одній... Ранок... І місяць на страту Зовсім рушати не хоче... Тільки вже промінь бентежить Кінчики пальців і вій...
Розумію, Катю, " ...Як це нестерпно постійно Бачити сни наяву!", бо сни не завжди бувають добрими. Сподобалася форма вірша, нелегко так римувати, його щирість і оптимізм у останніх словах. Що цікаво, тільки вчора сам пробував писати щось подібне: "Розплющив ранок сині вії...", але відклав роботу на майбутнє, чомусь не писалося.
Катрусю, що ж ця нічка тобі такий гарний вірш навіяля? Жаль, звичайно, твоїх почуттів, але вірш дуже, дуууууууужжжжжжжжжееееееееееее сподобався. Ти тут такі гарні слова підібрала, що серце -плаче, а принтер вже друкує, щоб потім ще не раз твій вірш перечитала. Гарно, боляче, але дуже гарно!!! Не сумуй, Катрусю! Я тебе цьомаю і бажаю гарних снів, і щоб вони обов"язково збулися!!!
Катрусю, слухай що говорить Тамара. Настрій у тебе може і не дуже, але вірш гарний
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")