Коли опадає листя Чи сонце іде на спокій, Чи вітер колише трави, Чи просто ідуть дощі, Ви знаєте, так написано Не нами, а Одинокими, Що десь у своїй заграві Виводять штрихи Душі.
Ви знаєте це напевно, Без сумнівів і запитань, Без допуску навіть думки, Що Ваше знання мине. Чому ж часом так даремно, Без жодних підстав, відкрито, У Вас виникають сумніви Стосовно мене?
Здоровий сумнів, Катрусю, - це як здоровий спосіб життя Не зрозуміла, ЩО саме написано Одинокими - бачу, як вони виводять штрихи душі десь у заграві ( де горить? хто знову грається із сірниками?? ) Написано сумно, і виникає сумнів, чи все у Тебе гаразд?..
Дякую всім за коментарі. Світлан, у мене все добре. Критику приймаю, дякую. Ти поставила риторичне питання чи таки відповісти?:) Відповім: Одинокі-це Деміурги. А заграва на небі. І можна без пожежників:-):-):-)
Що десь у своїй заграві Виводять штрихи Душі... Є над чим поміркувати... Які можуть бути сумніви?))) Гарно, Катрусю, написала! І коли ти встигаєш?...:)))
А у мене, Катрусю, стосовно тебе, ніяких сумнівів нема! Одні знаки оклику!!! Красуня!!! Талановита!!!!!!!! Гарна подруга!!!!!!!! А які вірші пишеш!!!!!!!!!!!!!!! У нас тебе вже багато людей знають і поважають, а ще, дуже - дуже люблять, такою, як ти зараз є: веселою, життєрадісною!!!!!!!!!!! ДівчИну, яка любить усіх і усе навколо( у хорошому розумінні цього слова) і, котра хоче від кожного хоч трішечки взаємності і розуміння. Молодець, Катрусю!!!!!! Вірш - чудовий!!!!!!!!!
Про які сумніви запитуєш, Катю? Ніби наяву зараз мені прозвучав твій голос, його дуже важко переплутати з іншими, повір.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")