Гойдає вітер віти. І світ іде на спокій. Малює жовтень вкотре мої яскраві сни. В очах у тебе небо-високе і глибоке... Такого не було ще у мене восени...
Запахло мокрим лісом-малює просинь осінь... Курли-курли у небі-без болю і жалю... А в тебе сонце грає із листям у волоссі... І я тебе сильніше від осені люблю!..
Так, Катрусю, вірш прекрасний!!! І... повір таки Діду Серйозно! А у вірші я знову побачила тебе, чомусь здавалося, що це тобі його хтось читає... Хтось, дуже приємний, добрий, веселий і все - тобі!!!
Безлисті мокрі віти колишуться під вітром, Усе завмерло наче в наближенні зими. Та в твоїм серці тепло і почуттів палітра Барвиста й сонцесяйна... в любові під крильми...
Навколо грають барви, і опадає осінь, А Ви так щиро пишете усім коментарі... Бажаю Вам взаємності і щоб усе вдалося О цій насправді сонячній і радісній порі!
Листя кольору сонця лежить під ногами, У повітрі - букет ароматів п’янких. Наче пензель Митця кольорів дивну гаму Змалював, щоб залишити спогадів штрих. Свіжий вітер, неначе гарячий коханець, Зграйку листя багряного вирвав з-під ніг. Закружляв вітер листя і нумо у танець - Вальсувати в шаленстві посеред доріг. Промінь сонця у вічі заглянув грайливо, Пробудив в мені спогад солодкий, мов гріх. Знов у серці моєму від пристрасті зливи, А на листі, здається, сліди Його ніг. Ностальгічно-солодке і трішки тужливе Почуття у мені, від якого щаслива. А сліди не на листі - на серці лишились! Лиш мої почуття - у віршах розчинились...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")