А взагалі - це тема буде завждя актуальною. Ставить багато питань, на які важко знайти відповіді: Що вибрати - сім*ю теперішню чи нову? Жити з некоханою ради дітей? Тут все набридло, а там чекають і завжди раді, коли прийдеш. А чи коли буде нова сім*я, чи не стане усе так, як зі "старою"?
Дійсно, тема про любовний-нелюбовний трикутник, невизначеність відносин і чиюсь (чию саме?) слабкість та небажання все розставити по місцях. Скажу чесно, я би такої роздвоєності не потерпіла.... Вірш же легко читається та сприймається емоційно (бачте, навіть психологічні дискусії викликає! )
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")