Печалі здатна пережить!
Ти ж сильна, мужня, не здавайся!
Всміхайся, хоч душа й болить!
На серці пусто? Хай, минеться.
На пустку цю ти не зважай,
Бо серце згодом теж всміхнеться.
Минеться...Поки що – нехай!
Ти лиш люби. Любов – то ліки.
Що тільки хочеш, все роби.
А почуття це – вже навіки.
Це ліки сильні, тож – люби!
|