Я без тебе не можу дихати. Це залежність, а не любов. (Коханий, що буде з нами?) Ти просив – мене? Так? Чи Він сам, без твоїх молитов, Ще один подарунок тобі – бери, Адаме! Ця любов мені дана Богом, не моя, ні! Цим ребром і любов`ю до тебе – як пса до буди. Я з ребра. Я слабка. У твоєму Раю. Приблуда. Не тобі - відпустити. Змиритися – не мені. Що я, врешті, для тебе? Я – лялька? Жона? Заміна? Це ж любов, а не я, коло тебе стає сліпа. Як жорстока насмішка – медове «моя єдина». Бо Ліліт не схотіла. А Єву ніхто не спитав. Стільки Раю – для мене!... Коли я просила Раю? Проклинати тебе не вмію, а всі причини - Я, Адаме, насильно/так сильно тебе кохаю… Їж, єдиний.
Другие материалы по теме
|