Нова сторінка поезії Лесі Кравчук + збірка віршів: "Портрети", "Сину", "Тобі", "Мрія"
Я, Леся Валеріївна Кравчук (Сидоренко), народилася 15.03.1982 р. в
місті Яготин Київської області. Нині проживаю в місті Києві, одружена,
маю сина 5-ти років. За фахом я вчитель образотворчого мистецтва і
художньої культури. У вільний від роботи час малюю, пишу вірші, прозу,
створюю цікаві речі для декору, цікавлюсь новими техніками,
направленнями, читаю нових українських авторів. Чекатиму на ваш відгук.
-- Леся Кравчук
Збірка віршів: "Портрети", "Сину", "Тобі", "Мрія"
Портрети Починала я з портретів, та не слухав олівець. Перейшла вже до скелетів, Та вся праця – нанівець. Давно малюю я тіла і лиця, Та всі вони мені чужі: Ні взяти ні напитись.
Світали ночі, вечоріли дні, Стерався олівець мій вірний Та лиш згадаю очі ті сумні - Папір прийняти їх не гідний.
Не можу намалювати лиш тебе, Тебе лиш серце не пускає І пригадать бува не можу все, То, може я тебе вже забуваю? 21.01.08
Сину Білий лелека приніс мені сина Зимового дня. Рівною смугою біла хустина Вже огорнула поля. Відтоді все кардинально змінилося, Коли мені показали маля. І погляди наші зустрілися, І стало іншим моє життя.
Зіронька нова зійшла на небосхилі – То ангел-хранитель тебе споглядає. Очі хай рідко бувають сльозливі І щастя тебе хай спіткає.
Рік за роком дивував мене, мій хлопчик, І всі питали: „Що то за дитина?” Та боюсь, що виросте, горобчик, Вилетить - й тужитиме родина. А поки що, люблю тебе й оберігаю, І лихе зустрінеш – не минеться Я тебе завжди застерігаю, А лихе лихому хай вернеться. 6.02.2008. Тобі Я – героїня твоїх снів Я – тиха ніч за білим вікном. Мене побачиш якось навесні, У першій квітці, що ховається під сном.
Я – крапля води, Сльоза на шершавій щоці, Я – поруч завжди, Як лінія долі на лівій руці.
Дозволь мені бути росою Під твоїми ногами босими. Я впаду на землю сльозою, Коли небо розрядиться грозами.
Щоб побачив ти в кожній Краплині дзеркально-прозорій Мій ясний образ, до болю знайомий.
Хай для тебе сяють в небі наші зорі І пам’ятай той щасливий час, Що лиш нам одним відомий. 15.02.2008.
Мрія В твоїх очах загубиться гірка печаль Смуток ночей і безрадісні дні Моя душа полине за тобою в даль Туди, де сяють лиш очі твої ясні, Де розбиваються сумніви, мов кришталь І плине кохання човником навесні.
Я віднайду тебе, мій загублений талісман, Наші найкращі спогади в тобі розбуджу. Назавжди розсію сумнівів туман, Нікому нашу таємницю я не розкажу.
Я здійсню заповітну твою мрію В ту мить, коли ти навіть не чекаєш, В холодні зими я теплом своїм зігрію І ти збагнеш, що друге серце маєш. 2001 р.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")