Благословенна гладь, благословенні і тумани, Вранці з росами, чисті у чесноті без провини. Благословенне обертання світу із піснями, Голосом предметів, суття складаючи людині.
Пал і пристрасть, також благословенні для кохання, З мисленням, що хочуть вірити, мучитись, любити. Благословенний серця стукіт, вічного звучання. З ним завжди легко, вище, дужче до вершин летіти.
В плані глибини змісту Ваші вірші, п.Іване, одні з кращих на сайті,як на мене.. Та віршована форма і досконалість поетичної мови ще вимагає допрацювання.. Успіхів Вам!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")