СЕРЦЯ ЛЮДЕЙ, ВЕСНОЮ НАЛИЛИСЯ Серця людей, весною налилися, Забувши страх, покору і користь. Весну стрічать з любов’ю піднялися, Від щастя, посміхнулись як колись. Хто радіє, весь розчулений до сліз,. Хто рушає, засвіта під гору. Наче радість ту, в собі весні поніс, Щоб узять цвітінь своєму зору. Радість і чуття, і уста в коханні, Цілують першу квіточку весни. Прийшла весна від неї всі осяйні. Брати і сестри, дочки, і сини. Весняна хвиля світлом засіває, У квітах перша віру вигляда, Свою надію квітом обіймає, В якій зникає хуга і біда. Радіє зір, він розчулений до сліз, Зір рушає, засвіта під гору. Там весна і квіт який уже підріс, Вінець вінчає людському зору.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")