На природі ми з любов’ю раді, За рікою взять своє світило. Щоби стати кривді на заваді, Щоби наше щастя не смутніло Загуляєм на своє дозвілля, Там наважимось спіймати диво. І на радість справимо весілля, Щоб душа кохалась гарно живо. Ох, які ж ми раді й невгамовні, Полюбились у безмежнім вирі. Зорі нам, як вогники любовні, Всі укупі друзі наші щирі. Повернулись ми і знову раді, Від любові для любові явить, Нове диво у прекрасній ваді, Все що милостиво нами править.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")