Не вірю владі більше, ні на крихту, Так сталося, оця пекельна сила. Свою брехню читає, як молитву, Якою нашу віру й правду вбила. Вона чужа, мов кам’яна без руху, Святинь палила в злочині стояла. У храмі пекла, дивно вся без духу, Закон святий, на отче наш міняла. Нема святого в неї, немає права, Від остраху покручена убога. Від гір пекельних, ця пекельна лава, Свою сваволь, пускає проти Бога. Все бачене, все чуване оманне, Летить згори з грозою для народу. Суття його призначене стражданню, Ламає всіх, від сходу й до заходу.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")