На березі ріки, так шумно і строкато, Скільки звуків, запахів і перетворень. На їх вінках - краси дівочої багато. Коли й кому сяйне в щасні очі промінь. Як пуститься на плесо синє квітка долі, Осяяна, пророча в мріях на воді. Укохана, довірлива в сердечну волю, Що пливе до милого, від своїх надій. На березі ріки, уважні хлопців очі, На синь дивились, мов промені тремтливі. Там щастя найдорожче, почуття дівочі, Там вогник серця, який пала щасливо. На воді у квітах, він вінчаний зорею, В красі квіток, для квіткового гадання. Вінок любові, у ніч вибраний душею, Зібраний з піснями, з квіточок кохання.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")