Вимова слів вклоняючись порі, Від свого пісенного народу. Летить собі, до світлої зорі , На струнах синяви грає оду. Вимова слів, посвята в небесах, Така проста, щира і уроча. Як ніжність материнська у словах, Що квітує в пору дня і ночі. На ранок свіжа, у лірі мовна , Так радо небу щиро віддалась. Від народу, вона співом повна, На синій хвилі в далі подалась. Вимова слів голос чистий має, Вона з піснями, чиста благодать. На звучань душевну виростає, До небес, щоб людину величать.
Як завжди складна ритмо-ритмічна мова твору підкреслює дуже хорошу змістовність. Писати складнішими ритмічними малюнками лише вказує на досить високу майстерність .
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")