БРУД ГРІЗНОЇ НАУКИ Що сказати проти чвар і звад, Закрийте рот, мені сказати стид. Тяжка мовчань що нема порад, Немає їх, уже багато літ. Ця твердиня чвар, як недоля, Із днем розлуки повість річ вела. Досаду мала, сказ неволі, Для мук чужих, для осуду була. У чварах раб зростав без діла, Володів він мовою розпуки. Така душа - йому звеліла, Збирати бруд грізної науки. Життя тримать в усякій тузі, Печальну звістку в купу надіслать. Для чвар сягнуть по всій окрузі, Щоб страх зродити, стале поламать. Щоб сіять смуту забуялу, На поживу знехтував красою. Життя віддасть він на поталу, Щоб людей терзати із гульбою.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")