У МАГІЇ ЧИСТІЙ На раннє світання відкрилися двері, Крізь просвіт далекім сіріє імла. Десь сови дрімали, сиділи завмерлі, Запала мовчанка, що тишу знайшла. Неначе готова стояти на вежі, Поодаль від гаю, де співи встають. На подив сягнути в далекі безмежжі, Де тиші ранкову блакить подають. Вже чується шелест, шептання у травах, Ні чвару, ні гніву лиш співи в гаю. Оспіване лоно в барвистих забавах, Вітає у квіті природу свою. Так пахне землиця настоєм живиці, Свій колос на зерна здійме недарма. На травах, на квітах цвісти не боїться, У магії чистій свій квіт підійма.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")