КОХАННЮ ТІ ПОДІЇ ПАМ’ЯТКІ Шепоче тиша де дібров лунає дзвінко, Згадався клич від великих вічних таємниць. Вертає пам'ять, крізь чудові співи стрімко, Що летіла слідом за крилатим летом птиць. Затихла пуща, щоб засвідчити кохання, Вернула мить осяяну миттю забарною, Де пристрасть милого горіла у чеканні, Коли же я відкрилась в тиші з глибиною. Втрачаю гордість, земля тікає із під ніг, Потягся світ кудись блакить з очей тікає. Схилився зір до земної вроди перебіг, Кохану мить коханим серцем переймаю. Свідомість ожила гукає даль прозору, Аби забуть в минулому сумніви жалкі, Любов сердець палких змальовує узором, Щоб вернуть коханню ті події пам’яткі.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")