ЗАГИНУЛО В БОЮ ДИТЯ Він взяв снагу - герой іде, З диханням диму і бензину. Він ще дитя - а бій веде, За рідну матінку Вкраїну. І хто ж то був - отой герой, Що змінював земну орбіту Чи знаєш ти, хто хлопець той? Що ангелом летить по світу. Так тож був він! як блиск зорі, Горять вогні на барикаді. Це наш герой - на тій горі, Що звіром вбитий із засади. Загинуло в бою дитя, Хвилинку на устах дитини. Жила усмішка ще життям, Що згасла гордо за Вкраїну.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")