ЗАПИТ НА СВОЮ ПОДІЮ
ЗАПИТ НА СВОЮ ПОДІЮ
Навіщо світло нам, на довгу путь,
Якщо панує темінь на дорозі.
Навіщо клич, який не хоче чуть,
Душа глуха що мається в тривозі.
Навіщо сила та, що запряга
До наруги лізе, бо її, кортить.
Навіщо збочена чужа дуга,
Яка постійно звабливо мутить.
Хіба вивчали ми свої віки,
Коли варилися в чужому тісті.
На дошці голій лізли до ріки,
Щоб знову вилізти, на тому ж місці.
Від люті та безсилля гризота,
Корила нас заводила в темниці.
У битві тій зникала доброта,
Яка в біді лихого не боїться.
Спинити лихо, бачені жахи,
Щоб мати право на якусь надію.
Вернути світло на усі часи,
Що має запит на свою подію.
Додав: Davudenko (17.01.2015)
| Автор: © Іван Давиденко
Розміщено на сторінці : Давиденко Іван
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1118 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА