п. Катирино я нічого не хочу, я просто пишу для душі, бо це її покликання а за коментарі я написав тому. що уже цілий тиждень увесь сайт був чорний, я декілька днів запалював сердечка зверху вниз, щоб якось відродити честь сайту. дякую ВАМ ЩИРО.
Десь раніше я цього козака вже бачив ! Нехай щасливо діти виростають , ніколи лиха і війни не знають ! Так , ви також зауважили , що люди якось "віддалились" від коментарів , мало пишуть , багато ж покинуло , мабуть стали "вищими" від інших , тут нас присутніх , мабуть чи заспішили десь , чи не дай Бог мо ... загордились ...
Гарний козарлюга! Хай росте здоровенький Вам на радість! Щодо вірша то не безгрішний(наголос,ритм), але позитивний, хоч не можу пройти повз вислів "Тривог немає від гріха," а від чого Ви вважаєте є?...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")