Щось сумно на серці! За вікнами темно! І місяць сіяє як зарево в небі, І свічка згорає,бо темно у серці. Пустота там вирує,а душа там сумує. Як сумно буває,бо серця не має!
Вітаю Вас на нашому сайті! Бажаю плідної роботи і приємного спілкування! Хай Господь дає вам наснаги! Позволю собі трошки Вас перефразувати. Щось сумно на серці! За вікнами темно! І місяць сіяє як зарево в небі, І свічка згорає в безмовній потребі, В душі неземна пустота, І серце страждає - зима... Серце є у всіх, але чим воно наповнене, залежить від нас самих. Успіху!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")