Гарні метафори, п. Іване. Але не кожен рядок починається з наголосом на перший зкук. Перший катрен звучить добре. А в словах: прирік,життя,очам,імлою,величність, ,у серці , наголос на другий склад.Треба змінити. Слово скрити - русизм, на укр. приховати. З повагою Ірина Пшиченко
...це ж треба так "ізловчитися", читавши, щоб наголоси "попадали" на "перший зкук"! спробувала й собі "покласти" наголоси на "перші звуки" у словах, якими починаються рядки -- ні, таке диво філологічне доступне винятковим фахівцям, видать...
і ще - "на українській мові" - калька (від - "на русском языке")... кажуть грамотні люди так: "Українська мова - не кінь, НА НІЙ - не їздять..."
"Життя небес зорями засяє"... - - так воно, врешті, і сталося... минулої ночі я прокинулася, глянула у вікно і здивувалася, побачивши, врешті, там зорі - уже з місяць, мабуть, як небо похмурилося, а після снігопадів таких рясниих і щедрих - наразі розпогодилося... зірки, з"явившись, аж розбудили мене поглядами своїми проз шибки...
ні, пане Іване, повчальні коментарі дозволяють собі ті, котрі вважають себе остаточно довершеними фахівцями... я - у жодному разі фахівцем себе не вважаю, тому - жодних повчань...
п. Валентина, тому вони для мене повчальні, бо щирі, я завжди шукає в людині розумне, величне і святе, не дивлячись на сутність сказаного.і дякую кожному і ВАМ за можливість спілкуватись черз творчість СПАСИБІ ЩИРЕ.
Мені все рівно, хто що пише, якщо я це пропоную, значить впевнена. А на всю воду : "вчитель я чи ні..."Чихала я ....У нас на сайті так : "я похвалю - мене похвалять" Іншого не дано.
п.ІРИНО. ДЯКУЮ ВАМ світ віршування для мене тільки відкривається. якщо зрівняти мої перші вірші насайті і теперешні, то це небо і земля, тому що, всі поради я сприймав до душі і буду сприймати бо маю бажання завдяки всім АНУМАВЦЯМ писати краще й краще.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")