Гарно, емоційноі душа вже закохана, може,ЛГзнає, а, може, не знає... Пане Іване, коли Ви починаєте строфу з що, Ви зв`язуєте(умовно) її з попередньою в одне ціле, адже утворюється продовження немов незавершеної думки.Уникайте тих "Що"
Ще до весни далекувато,п.Іване, а Ви вже готові стрічати " дівчину красиву". Дай, Боже, щоб Ваші бажання здійснилися! Слідкуйте за наголосами, бо якщо вони неправильні то збивається ритм і такий вірш читати важкувато...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")