ВАШ СУД ДУРНИЙ, НАД БОГОМ НЕ ПІДНЯТИ
ВАШ СУД ДУРНИЙ, НАД БОГОМ НЕ ПІДНЯТИ
Що скаже ця дурна облуда в ранах,?
Коли її чорти у пеклі затовчуть.
Коли за гріх посадять у кайданах.
І як дику на страхіття понесуть.
Що скаже глум отой пошитий в дурнях?
Коли його закованим в кайдани,
На згин, водити будуть в пересудах,
За гріх без прав, який вершив над нами.
Що скаже страх, чому серця тремтіли?
Коли на люд дивився кособоко.
Чому чоло його було пітніле,
Коли сваволь своє здіймала око..
Немає слів, немає що сказати.
Ви злоби всі, для льоду суд неправий,
Ваш суд дурний, над Богом не підняти.
Для вас Бог гнівний, а для нас ласкавий.
Додав: Davudenko (31.01.2013)
| Автор: © Давиденко Іван
Розміщено на сторінці : Давиденко Іван
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1843 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 8
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА