СПОКІЙ ДУШУ ЗАХИСТИТЬ Солодкий спокій душу захистить, Нехай її таку зустріне доля. Нехай ранковий промінь сповістить, Що щастя їй, формує дух і воля. Під сонцем ти в сяйві зрозуміла Вся будиш позолочена, святою. Тепер душа мов священна сила Підняла дах збудований судьбою. У ньому люд у єдності святій, Там має радість, віру і надію. Бо там душа! у високості тій, У леготі небес здійснила мрію. Бодай вона не згине у тобі, Життя збагне, вдивляючись у зорі. Мине затори, хмару у журбі, Обніме барви райдужні простори Що мають квіт, де гай життя цвіте, Від квітів пишних, грає і лікує Там душа для всіх у красі цвіте, З добром стрічає і добром чарує.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")