НАМ ПОТРІБНІ МУРИ ВІД БІДИ
Спалах світла згусток сили,
Свіжий подих, крапелька води.
Мить безстрашна пісня мила,
Нам потрібні кроки для ходи.
Стукіт серця клекіт крові,
Проти бурі крила висоти.
Ночі зорні для любові,
Нам потрібні стежки і мости.
Радість щастя усміх часу,
Пал буремний волю і снагу.
Компас ходу, сонця масу,
Нам потрібні узи без страху.
Більше дива, менше блуду,
Злети птиці, вміння і думки.
Якість честі, згубу бруду,
Нам потрібні весни і струмки.
Кухоль пива, чашку соку,
Слово люду, право назавжди,
Свіжу ласку, простір кроку,
Нам потрібні мури від біди.
|