Іриночко,Ваша думка правильна,але в тій хатині, про яку я пишу ,юність моя минула (мама її купила, коли я була в 9 класі) і всі подальші за нею роки, хоча вдома була ті на вихідних і у відпустку приїздила. В цій хатинці жила МАМА і найдорожча згадка про неї. Дякую за відгук!
Повертатися на рідні пороги - і згадаєш , скільки щорік гине сіл на Україні і в світі , мабуть ніхто не хоче хліба , а лише технлогії , а мене тягне в село , хоч я ніколи нам постійно не жив , але я знаю що таке обробляти поле , що таке ходити за коровою , мати курей , кролів ... А це зникає , а потім кажемо що люди відвертаються від села - а тому що хто людей прихиляє , навчає любити землю - і звідси - не має на сході патріотів - бо там - були заводи , і мало селищ , треба б над цим кожному задуматися - адже ми всі родом з села !
Гарний вірш, що заставляє серце защеміти. Все людство родом із села.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")