Коментувати також можна з та

Вт, 16.04.2024, 08:40
Меню сайту
Категорії каталогу
Шляхтич Василь [969]
Харітонов Роберт [9]
Матіас Герман [1]
Опитування для Вас:
У Вас є власний сайт?
Всего ответов: 551

ШЛЯХ до ТВОРУ:  

         
Вірші/статті категорії та розділи української поезії, українська проза
    Поети Польщі категорії та розділи української поезії, українська проза Шляхтич Василь
 

Вставлені предками хрести...

Вставлені предками хрести
Говорять що ми там жили
У тій церковці всі сходились
Щоб несли Богу молитви
Нині як бачиш нема сили
Щоб воскресити тамті дні

Чому це так чому це так
Дуби валяться гнуться липи
Десь дятел кує в гілляках
Може шукає свого я
А ми затратили свій шлях
Нині живем мов ті каліки

А де ті хори де ті хори
Яки звучали так в церквах
Боже який той світ наш хворий
Ходім зцілити в молитвах
Село рідненьке в наших горах
У наших рідних сторонах

Нині знову настає мода
Любити своє хоч старе
Не забувати про Ірода
Гляньмо в нас діти й внуки є
Брехня хоч і з доброго роду
Слідів в минуле не затре

Наше минуле не пропало
Куди не глянеш воно є
Хоч нам вороги де що вкрали
Будь замінили на своє
Ми все спроможні жити далі
Якщо в нас душа й віра є

Болить, болить нас всіх минуле
Повірте прошу це не драма
Все це що бачили і чули
Про що співали тато мама
Хоч стільки років проминуло
Поки живем то ще не АМІНЬ
Липень 2007р.


Другие материалы по теме

Додав: Szlachtycz (14.10.2007) | Автор: © Шляхтич Василь
 
Розміщено на сторінці: Релігія, Шляхтич Василь, Вірші про рідний край

Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:

Переглянули твір - 3438 чол.
 
  
  у Вас # закладок

Автору за твір:

 



Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 spydut • 09:42, 23.07.2021 [Лінк на твір]
аж ранами минуле на душі . тепер нам виправляти помилки .


Додати коментар:

Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ComForm">
avatar


ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин

(50 коментарів Ви можете переглянути на сторінці "НАШ ТОП ++")

karas: Ми різні люди , добрі й злі , та правда завжди головна в житті .

karas: Коли не ділимося добром приходить зло , але про це ми дуже часто забуваєм .


     


Форма входуу
Логін:
Пароль:
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК    
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com


НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz