Вітаю вас усіх - мої найкращі друзі , і не ... Всім бажаю щастя здоровя і міцної витримки .
Сьогодні мені приснився дивний сон , а кажуть що сни на пятницю , та ще й у Великодню пятницю , тобто у Страсну пятницю мабуть мають бути віщими , я це не буду коментувати , бо сам все не розумію і не можу пояснити , але просто хочу з вами поділитися тим що мені приснилося . Просто я ще трохи прозово - поетично це оформив , а вам ТРЕБА ПРОСТО ПОДУМАТИ ...
ХАЙ БОГ НАМ ВСІМ ДОПОМАГАЄ .
МЕНІ ПРИСНИВСЯ ДИВНИЙ СОН
( іпровізація на бачений сон , а сон приснився насправді )
Мені приснися сьогодні сон , до нас Ze - Лєнін - прийшов ( по українські Зе - Лєнін) , а що це мабуть означає , я не Бог , і я це не знаю . Хтось може мені таке пояснити , і як мені й нам , і з цим далі жити . Його я не знаю , цього Зе - Лєніна , а якщо хтось знає , нехай пояснить , та прошу усіх я - хто живий - ХАЙ НЕ СПИТЬ ! Прокиньтеся люди - бо Жити вже треба , просіть ласки в Правди , хто вірить - то в Неба , просіть ласки в Честі , й живіте без месті , а то ще гол забє вам Блохін або Мессі . Що буде - не знаю , народ - май вже очі , щоб ми не спинилися знову у ночі , щоб були у світі і в світлі Воскресли , та Бога у серці усім треба нести . Написано сьогодні .Два дні перед світлим Воскресенням 2019 року .
Мені просто в сні так і побачилося - просто такі букви
Ze - Лєнін
Що це означає - не знаю , можливо хтось з вас знає ...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")