Щож тут додати, як тільки те, що права автор вірша. Права на усі 100%. А ще на додачу, згадаймо ось слова: "Словом можно убить, словом можно спасти, Словом можно полки за собой повести."
Тільки у Ніни Горик це набагато краще. Мелодійно, задушевно.
Заглянула ось на сторінку Ніни Горик, яку поповнюю. Так приємно, що поезія знаходить відгук у ваших серцях. Додам, що зустрічаючись з поетесою в житті не перестаю милуватись цією Людиною - чуттєвою, душевною, мудрою і водночас людяною, відкритою, доступною в спілкуванні.
А слово як звучить як береже життя прекрасну мить .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")