НЕ ЗІ ЗЛА
Повір,прошу, я не зі зла!
Сам Бог мені суддею.
Чи в тому є моя вина,
Що власною душею
Я керувать не вмію,
Лиш слухаюсь чуттів?
Друже, серце мені мліє
Й наче крається напів,
Коли бачу, що страждаєш.
Вина моя не в тому,
Що не любила, (ти знаєш:
Я кохала), а в тому,
Що будь щасливою не вміла.
Зів ’ яла, мов квіточка зів ’ яла...
А так хотілось розцвісти,
Набратись пахощів весни,
Ввібрати в себе росу-воду
І жити, радувать природу...
А що тепер? Тепер добра,
Лише добра тобі бажаю.
І ще раз скажу: не зі зла!
Повір мені, благаю!
Другие материалы по теме
Додав: Stratovych (17.01.2008)
| Автор: © Оля Стратович
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 4
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА