Леся Мручківська народилася у місті Київ. За освітою режисер,
філософ. Живе і працює в місті Києві. Перша прозова публікація – в
літературно-мистецькому журналі "Світовид" у 1999 р. Леся - переможець
Міжнародного літературного конкурсу "Гранослов-2004" у номінації "проза". За
результатами конкурсу вийшла друком перша книжка – збірка прозових творів "У
пошуках ноти".
Для Вашого розгляду розміщую кілька її віршів:
*** Кайдани пам’яті тримають.
Ні, не боляче – солоно,
Без сил.
Спітніли голови
Солово.
Вже і наголо.
Поголос.
Пішов.
У вирій.
*** Синім берегом
Йде…
Солона усмішка
На щоці,
Біла птаха
На язиці…
Й солоно
Від її
Посміху
По воді…
У інших публікація - кілька прозових творів Лесі. Приємного Вам перегляду!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")